Nieuws en projecten

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op gebied van het laden van elektrische voertuigen.
Op deze pagina vindt je daarnaast ook meer informatie over onze projecten.

Slimme laadoplossingen: Load balancing

Alleen met slimme laadoplossingen blijft om onze mobiliteit milieuvriendelijk, betaalbaar en toekomstbestendig. Twee van de meest cruciale slimme laadoplossingen zijn ‘smart charging’ en ‘load balancing’. In dit artikel leggen we het begrip ‘load balancing’ uit.

Lees meer
smart charging

Slimme laadoplossingen: Smart charging

Alleen met slimme laadoplossingen blijft om onze mobiliteit milieuvriendelijk, betaalbaar en toekomstbestendig. Twee van de meest cruciale slimme laadoplossingen zijn ‘smart charging’ en ‘load balancing’. In dit artikel leggen we het begrip ‘smart charging’ uit.

Lees meer
Laadpalen CBR

EV-Ready aan de slag voor CBR: 58 locaties van laadpalen voorzien

Baas B.V. heeft opdracht gekregen om alle examen- en leslocaties van het CBR van
laadinfra te voorzien. ‘Het is goed dat het CBR ook deze stap zet. Ook wij moeten mee in de energietransitie’, zegt directeur bedrijfsvoering Jan Jurgen Huizing van het CBR. EV-Ready – powered by Baas, zal deze opdracht uitvoeren.

Lees meer
elektrische auto opladen in parkeergarage

Laadplein regelen via VvE

Na de invoering van de notificatieregeling wordt het eenvoudig voor VvE-leden om hun eigen laadpaal te laten installeren. Ze hoeven op dat moment alleen de VvE te informeren. Handig zou je misschien denken. Toch? Als VvE is het goed om je te beseffen dat hier ook risico’s aankleven.

Lees meer