EV-Ready aan de slag voor CBR: 58 locaties van laadpalen voorzien

Baas B.V. heeft opdracht gekregen om alle examen- en leslocaties van het CBR van laadpalen te voorzien. ‘Het is goed dat het CBR ook deze stap zet. Ook wij moeten mee in de energietransitie’, zegt directeur bedrijfsvoering Jan Jurgen Huizing van het CBR. EV-Ready – by Baas, zal deze opdracht uitvoeren.

Baas is met al langere tijd actief in die energietransitie. Sinds 2019 heeft de organisatie er een eigen bedrijfsonderdeel voor: EV-Ready. Als full-service partner biedt EV-Ready advies, levering, installatie en onderhoud van laadpalen. Opdrachtgevers variëren van bedrijven, zorginstellingen en parkeergarages tot gemeenten. En nu heeft ook het CBR, dat op 58 locaties in Nederland gevestigd is, de EV-Ready diensten van Baas ingeschakeld.

In 2023 is het CBR de markt op gegaan om de locaties te elektrificeren. ‘Een flinke aanbesteding’, zegt Huizing. ‘Ik meen dat twaalf bedrijven hebben ingeschreven, waarvan Baas uiteindelijk op basis van de prijs-kwaliteitverhouding als beste uit de bus kwam.’

Benieuwd waarom Baas deze aanbesteding heeft gewonnen?

Laadpalen CBR
Op de foto: het moment van tekenen door J. Huizing (directeur bedrijfsvoering, CBR) en Leo Helgers (divisiedirecteur Telecom & Installatietechniek, Baas B.V.).