Snelladen

Onmisbaar in elektrische mobiliteit

Snelladers zijn van vitaal belang om elektrisch vervoer operationeel te houden. De vraag naar snelladers groeit snel, vooral door de stijging van het aantal elektrische voertuigen en het toenemende gebruik binnen zero-emissie zones. EV-Ready adviseert in de juiste laadinfrastructuur en verzorgt de gehele implementatie, van ontwerp tot beheer.

“In de snel veranderende wereld van elektrische mobiliteit staan organisaties vaak voor een uitdaging. Hoe implementeer je efficiënte, betrouwbare en esthetisch aantrekkelijke snellaadoplossingen. Hier komt de krachtige combinatie van onze premium snelladers en de uitgebreide projectexpertise van EV-Ready goed van pas.”

Ruim 100 jaar projectexpertise

EV-Ready heeft als onderdeel van Baas B.V. meer dan een eeuw expertise in energieprojecten achter zich staan. Als full-service partner verzorgt EV-Ready het volledige proces voor klanten, van advies en ontwerp tot implementatie, service en beheer. Met een bewezen trackrecord in complexe infrastructuurprojecten, kan EV-Ready elk project succesvol op leveren.

AC- en DC-snelladen voor zakelijke en publieke locaties


› Van advies en ontwerp, tot realisatie en onderhoud
› Tot 4 laadplekken op één basisunit
› Complete range van 160kW tot 400kW
› Custom branding
› Betaalterminal geschikt voor alle betaalkaarten
› Robuuste kwaliteit en veilige technologie

snelladen

3D- locatieontwikkeling: een beeld van de toekomst

Een unieke service van EV-Ready is 3D-locatieontwikkeling. Na een initiële inspectie wordt een gedetailleerd projectplan opgesteld, inclusief een 3D-ontwerp van de locatie. Dit geeft klanten een nauwkeurig beeld van hoe de snelladers geïntegreerd zullen worden, met aandacht voor esthetiek en functionaliteit. Deze aanpak verzekert een eindoplossing die naadloos aansluit bij de wensen en eisen van de klant.


Hoe bepaal je als organisatie welke laadinfrastructuur je nodig hebt?

In ons whitepaper beantwoorden we diverse vragen over laadoplossingen.