EV-Ready

Jouw partner in de energietransitie

Je merkt vast dat de diesel- en benzinevoertuigen langzaam maar zeker worden vervangen door elektrische en/of hybride voertuigen. Daarmee ontstaat er meer vraag naar laadpunten. Hoe ga je daar als organisatie mee om? Onze missie is om organisaties te ondersteunen bij dit vraagstuk.

Oorsprong

EV-Ready is, als onderdeel van Baas B.V., gestart in 2019 met het ondersteunen van organisaties bij de energietransitie. Met een gedreven team streven we elke dag naar de hoogste kwaliteit voor onze opdrachtgevers.

Baas B.V. is een grote infra-aannemer die energie-, water- en datanetwerken ontwerpt en aanlegt. Onze kernwaarden stellen ons in staat om zorgvuldig te werken en onze kwaliteit hoog te houden. We ontwikkelen en leren continu. We hebben het lef om te experimenten en mensen de ruimte te geven. Daarmee zorgen we voor constante vernieuwing. Wij zijn oprecht in wat we wel én niet kunnen doen. Dit betekent dat we altijd het eerlijke verhaal vertellen en staan voor wat we zeggen.  

Full-service partner

EV-Ready is een full-service partner. Wij bedenken, leveren, installeren en beheren laadinfra. Als onderdeel van Baas B.V. hebben wij alle disciplines in eigen huis. Daarnaast hebben wij de kennis en ook de installatiekracht om snel grote projecten op te pakken. Ons doel is onze relaties van A tot Z te ontzorgen; van advies, begeleiding, implementatie en service en beheer.

Betrouwbare partner

Met betrekking tot installatie, veiligheid en arbeid beschikken wij over de volgende certificaten:
 

Wil je weten hoe jouw organisatie laadinfrastructuur kan realiseren?