Eerste Siemens snellader geplaatst door EV-Ready

EV-Ready heeft recent in opdracht van Enviem de allereerste Siemens SICHARGE-D snellader geïnstalleerd bij het Gulf tankstation in Rotterdam. Deze stap is een belangrijke uitbreiding van ons productassortiment en onze dienstverlening in laadinfrastructuur. Tijdens deze gelegenheid waren niet alleen de technische specialisten van EV-Ready aanwezig, maar ook vertegenwoordigers van Siemens en Enviem. Gezamenlijk hebben wij het streven om snellaadmogelijkheden uit te breiden.

De installatie

De installatie van de Siemens SICHARGE-D snellader verliep vlot dankzij de expertise van de betrokken teams. In een speciaal gemaakte video wordt het installatieproces getoond, van de aankomst van de lader op locatie tot de laatste technische controles. Deze video biedt inzicht in de complexiteit en precisie die komt kijken bij het plaatsen van een snellader van dit kaliber. Dankzij de grondige voorbereiding en samenwerking konden we de installatie zonder problemen voltooien en de lader direct operationeel maken voor het publiek.

Accepteer Advertisement cookies om de inhoud te bekijken.

Siemens SICHARGE-D: Premium Snelladers

De Siemens SICHARGE-D snelladers staan bekend als de premium keuze voor efficiënt en betrouwbaar laden in openbare ruimten. Deze geavanceerde laders bieden een geïntegreerd betalingssysteem en kunnen volledig worden gepersonaliseerd naar de huisstijl van de klant. De SICHARGE-D Generatie 2 biedt unieke voordelen voor tankstation exploitanten, zoals het gelijktijdig opladen van vier voertuigen met een vermogen variërend van 160kW tot 400kW op één basisstation. Het dynamische toewijzingssysteem zorgt voor een realtime verdeling van het beschikbare vermogen per voertuig, wat optimaal gebruik van de netaansluiting garandeert zonder overbelasting. Bovendien ondersteunt de ingebouwde betaalterminal internationale chauffeurs, wat de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid vergroot.

Met de plaatsing van deze eerste Siemens snellader door EV-Ready wordt een belangrijke stap gezet in de richting van een uitgebreid en geavanceerd laadnetwerk, klaar om te voldoen aan de groeiende vraag naar elektrische mobiliteit.


Wil jij ook slimme laadoplossingen bij jouw gehuurde bedrijfspand?

We vertellen je er graag alles over!

smart charging

Slimme laadoplossingen: Smart charging

Alleen met slimme laadoplossingen blijft om onze mobiliteit milieuvriendelijk, betaalbaar en toekomstbestendig. Twee van de meest cruciale slimme laadoplossingen zijn ‘smart charging’ en ‘load balancing’. In dit artikel leggen we het begrip ‘smart charging’ uit.

Lees meer »
Laadpalen CBR

EV-Ready aan de slag voor CBR: 58 locaties van laadpalen voorzien

Baas B.V. heeft opdracht gekregen om alle examen- en leslocaties van het CBR van
laadinfra te voorzien. ‘Het is goed dat het CBR ook deze stap zet. Ook wij moeten mee in de energietransitie’, zegt directeur bedrijfsvoering Jan Jurgen Huizing van het CBR. EV-Ready – powered by Baas, zal deze opdracht uitvoeren.

Lees meer »