Selecteer een pagina

Wie zijn wij.

Onze missie

De transitie naar een slimme, elektrische
en duurzame samenleving versnellen

Onze visie

Door het onafhankelijk adviseren en begeleiden van bedrijven bij het elektrificeren van hun wagenpark ondersteunen wij de energietransitie. Wij zetten onze expertise en ervaring op het gebied van elektrische infrastructuur in bij het realiseren van de laadoplossingen op maat. Bedrijven met een groot wagenpark kunnen hierdoor sneller en kostenefficiënter hun wagenpark elektrificeren.

Het team

Ons team bestaat uit een mix van experts met diverse achtergronden:

Harry de Jong

Een enthousiaste Amsterdammer met een passie voor kwaliteit en duurzame relaties. Naast de ambitie om een positieve bijdrage te leveren in de energietransitie ook groot liefhebber van muziek, lekker eten en kickboksen. En van sneakers.. ‘We are the shapers of our world, so better put some class in it’

Gertjan Geurts

Expert op het gebied van elektrisch rijden en laden. Adviseert met passie vanuit expertise. Verschillende diensten opgezet omtrent elektrisch vervoer en co-founder van Social Charging. Intrinsiek gemotiveerd op het gebied van duurzaamheid en naast EV ook een smart energieleverend ecologisch woonhuis gebouwd. “Welfare is sustainable happiness”

Jeroen de Jong

Een expert op het gebied van elektrotechniek, infrastructuur en IT, met jarenlange ervaring in grootschalige technische projecten. Vanuit kennis en ervaring reeds betrokken geweest bij diverse trajecten in de energietransitie, zoals; batterij oplossingen, zonnepanelen, lokale energienetten en gelijkspanning-systemen.

Partners

Met meer dan 100 jaar ervaring in de ondergrondse infrastructuur, levert Baas BV betrouwbare oplossingen voor Energie, Water en Data. De vijf kernwaarden van Baas BV zijn: Veilig, meesterschap, menselijk, oprecht en lef.

Door de energietransitie verandert de samenleving. Mobiliteit is daarin een belangrijk thema. De diverse achtergronden en kennis van het team, gecombineerd met de ervaring en executiekracht van Baas BV maakt het mogelijk om grootschalige, slimme en optimale laadinfrastructuur bij bedrijven te realiseren.

EV-Ready is aangesloten bij het E-PACT kennisconsortium, een samenwerking van consultants gericht op het ontsluiten en combineren van specialistische kennis op vele noodzakelijke deelgebieden bij de elektrificatie van wagenparken

Een doordacht proces, kennis en versnelling van uitvoering staan voorop. Daarmee wordt overgaan op elektrisch rijden in uw onderneming bespoedigd. Bovendien worden de rendementen van de investeringen hiermee vergroot.

Bent u al bezig met het elektrificeren van het wagenpark? Bekijk dan onze checklist

Hoeveel brandstofkosten en CO2 gaat u besparen door over te gaan naar elektrisch rijden?