Laadoplossingen voor bedrijven


Elektrisch rijden heeft een verschuiving teweeggebracht voor veel bedrijven. Door het elektrificeren van het wagenpark ontstaat er ook een vraag naar (meer) laadpunten bij bedrijven. EV-Ready begrijpt deze groeiende behoefte. We zetten ons in voor hoogwaardige laadinfrastructuren bij bedrijven, die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar die ook klaar zijn voor de komende ontwikkelingen in elektrisch vervoer.

Laadpalen voor bedrijven

We streven ernaar om de overgang naar elektrisch rijden naadloos te laten verlopen voor bedrijven. We geloven dat de sleutel tot succes ligt in het aanbieden van slimme en toekomstbestendige laadoplossingen die bedrijven in staat stellen om hun wagenparken te elektrificeren en tegelijkertijd hun duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Elk bedrijf is uniek en heeft specifieke behoeften als het gaat om laadinfrastructuur. Ons ervaren team van experts luistert naar jouw wensen en eisen en stelt op maat gemaakte laadoplossingen voor die perfect passen bij je bedrijf én het pand. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat je laadpalen altijd optimaal presteren.

Hoeveel laadpalen heb je nodig bij jouw bedrijf?

Hoe weet je als organisatie of en hoeveel laadpalen je nodig zal hebben? Om dit te bepalen is het verstandig om een laadprofiel op te stellen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten waar medewerkers hun auto opladen, hoeveel auto’s per dag op de zaak opgeladen worden, wanneer er geladen wordt en hoe lang. We helpen je graag met het opstellen van een laadprofiel.

Hoe ga je om met de stijgende vraag naar stroom?

Met een groeiend aantal EV’s in een wagenpark stijgt natuurlijk ook de vraag naar stroom. Door deze stijgende vraag, die vaak in pieken komt, kun je meerdere malen per dag boven de contractcapaciteit komen. Dit kun je voorkomen door smart charging toe te passen. Hiermee kan de energiebehoefte van bedrijven worden afgestemd op de beschikbare netcapaciteit.


Hoe bepaal je als organisatie welke laadinfrastructuur je nodig hebt?

In ons whitepaper beantwoorden we diverse vragen over laadoplossingen.