Onze
diensten

Advies op maat

Benieuwd wat het voor uw organisatie betekent om met het wagenpark deels of volledig over te stappen op elektrisch? Op basis van de kenmerken van uw wagenpark en locatie(s) kunnen wij een advies maken met de meest optimale oplossing.

Onze ervaring is dat het plaatsen van de eerste laders meestal vrij eenvoudig is, omdat dit vaak nog een beperkt gevolg heeft op de totale energievoorziening van de locatie. Bij het opschalen van het aantal laders, waarbij rekening gehouden wordt met een toekomstige uitbreiding, wordt het vaak complexer. Vragen rondom de energiecapaciteit en Smart Charging met voldoende ‘quality of service’ zijn een puzzel die heel bewust gelegd moet worden om zodoende de best passende oplossing te ontwerpen.

Wij bieden u:

 • Gratis EV Scan

  Dit geeft direct inzicht in het brandstofgebruik en laadinfrastructuur voor uw wagenpark.

 • Uitgebreid beleidsadvies

  Een op maat gemaakt plan voor uw beleidsontwikkeling voor zorgeloze EV-groei.

Laadpalen

Als onafhankelijke partij, kunnen wij alle laders leveren en plaatsen die u maar wilt. Wij zullen altijd hard- en software adviseren die niet “vendorlocked” zijn.

Dit houdt in dat deze laadpalen altijd aan dezelfde leverancier vast zit, ook als u niet (meer) tevreden bent. Het locken van hardware is een methode die we kennen van onder andere mobiele telefoons. De Europese Unie heeft dat inmiddels met regelgeving aangepakt voor de mobiele telefoon, voor de laadpaal is dat er nog niet. Daarbij is het vervangen van laders complexer (en duurder). Veel producenten van de laders locken hun hardware, zodat ook het zelf ontwikkelde backend (het abonnement om de laadpaal in dienst te hebben en houden) afgenomen moet worden en niet die van een andere aanbieder.

Wij bieden u:

 • Afrekenen op basis van kWh

  Geen flinke investering aan de voorkant, maar simpelweg afrekenen per kWh.

 • Laden-as-a-service

  Een abonnement waarbij u een vast bedrag per maand betaald per laadpunt.

 • Koop

  U bent zelf in-controll, u kunt voordelen halen uit de huidige subsidieregeling en verdienen op de afname van energie.

Laadinfra

Wij realiseren de best passende laadoplossingen voor organisaties met eigen monteurs. Wij hebben ervaring van ontwerp tot realisatie en tot oplevering in eigen huis, op het gebied van elektrotechniek en infrastructuur.

De realisatie kan plaatsvinden op uw werklocatie, maar ook bij uw medewerker thuis. Hier realiseren wij voor die locatie de meest optimale laadinfra bestaande uit een oplaadpunt, de aansluiting op de elektrische installatie en bijpassende software.

Wij bieden u:

 • Bedrijfslocatie

  De voorbereiding, realisatie en oplevering van de laadinfra op uw bedrijfslocatie inclusief oplossingen rondom uitdagingen op de locatie.

 • Zorgeloos thuisladen

  Met het EV-Ready Zorgeloos Thuisladen pakket ontzorgt uw organisatie haar medewerkers in realisatie en service van de laadinfra thuis.

Laadbeheer

Het beheren van uw laders middels software, alsmede het inzien van de prestaties van uw laders kunt u op verschillende niveaus inrichten en organiseren. Samen met u richten we de meest optimale backoffice in, passend bij uw situatie en wensen.

Daarnaast biedt een servicecontract voor regulier en preventief onderhoud de beste bescherming tegen onverwachte storingen van uw lader. Als u een servicecontract bij ons heeft afgesloten, kunt u onze technische helpdesk altijd rechtstreeks bereiken. Bij een storing zorgen we dat er nog dezelfde dag hulp wordt geboden door onze experts. Ook komen we jaarlijks bij u langs voor een controle van de lader, de infrastructuur en voor een software-update.

Wij bieden u:

 • Load Balancing en Smart Charging

  Voorkom overbelasting van het elektrische net door de inzet van load balancing of maak het nog slimmer door gebruik te maken van actieve smart charging.

 • Bedrijfszekerheid

  Goed onderhoud voorkomt kostbare storingen, verlengt de levensduur van de installatie en draagt bij aan uw wettelijke verplichting om de installatie veilig te beheren.

Wat klanten zeggen over ons

– De Oplossing

“EV-Ready geeft een goed beeld van de verandering bij ons groeiend elektrisch wagenpark. Werken met EV-Ready was laagdrempelig en no-nonsense.”

– Gerarld van de Vijfelijke, Coördinator Facilitaire Zaken, Kuijpers

“EV-Ready geeft ons inzicht in de groei in energievraag van elektrische auto’s, en laadtechnologie die past bij de specifieke situatie van Nature’s Pride. Hierdoor is duidelijk welke stappen we nu en in de komende jaren moeten zetten.”

– Peter Fortuin, Facility Manager, Nature’s Pride

Start vandaag nog met de ideale laadoplossing

Onze partners