Bedrijfslocaties

Een bedrijfslocatie beschikt over het algemeen over meer elektrische capaciteit dan een woonhuis. Dit maakt het mogelijk om één of meerdere laadpalen aan te sluiten, waarbij de dubbele laadstations steeds gangbaarder worden (hierop kunnen twee elektrische auto’s tegelijk worden geladen). Belangrijk hierin is uw netaansluiting, het beschikbare vermogen en de status van de meterkast. Het kan namelijk voorkomen dat er bij meerdere elektrische auto’s toch niet genoeg vermogen beschikbaar is. Naast het vergroten van de netaansluiting, zijn er verschillende andere oplossingen mogelijk, bijvoorbeeld: een slimme laadpaal, die het beschikbare vermogen evenredig verdeeld over de aangesloten auto’s of in het instellen van een minimum of maximum laadvermogen; dit wordt ook wel Smart Charging of Load Balancing genoemd. Met onze jarenlange ervaring en kennis in energie en infra, denken wij graag mee in de meest optimale oplossing voor uw locatie en bedrijf.

 

Zorgeloos thuisladen

We werken steeds meer vanuit huis en hierbij zien we dat flexibiliteit in de werkplek een norm wordt. Dat betekent dat een flexibele houding in de verduurzaming van uw wagenpark ook belangrijk is. Naast een laadpaal op uw bedrijfslocatie is het voor de medewerker praktisch een laadpaal thuis te hebben. Hiervoor is een eigen parkeerplaats wel voorwaardelijk, maar dan heeft de medewerker ook binnen een paar uurtjes de eigen auto opgeladen (of juist wanneer hij/zij dat wilt). Zijn er aanpassingen in de netaansluiting en/of groepenkast noodzakelijk? Er zijn mogelijkheden voor een tweede aansluiting aan huis (inclusief tweede meter), zodat u, als werkgever, uw medewerker volledig kan ontzorgen in de energievoorziening. Als voordeel heeft u bewijs  van groene stroom en daardoor als bedrijf bewijs van het verminderen van CO2 uitstoot. EV-Ready heeft alle kennis in huis en denkt graag met u mee in de meest optimale oplossing voor bedrijf en medewerker.

 

We kunnen alle open hardware en software leveren, maar werken wel met bewezen open preferred partners:

Wat klanten zeggen over ons

– Laad infra

“EV-Ready geeft een goed beeld van de verandering bij ons groeiend elektrisch wagenpark. Werken met EV-Ready was laagdrempelig en no-nonsense.”

– Gerarld van de Vijfelijke, Coördinator Facilitaire Zaken, Kuijpers

“EV-Ready geeft ons inzicht in de groei in energievraag van elektrische auto’s, en laadtechnologie die past bij de specifieke situatie van Nature’s Pride. Hierdoor is duidelijk welke stappen we nu en in de komende jaren moeten zetten.”

– Peter Fortuin, Facility Manager, Nature’s Pride

Start vandaag nog met de ideale laadoplossing